Richard Timmer Sloopwerken is een jong en dynamisch bedrijf

Gestart in 2017. Ondanks het jonge bestaan van onze onderneming, hebben we onze opdrachtgevers veel ervaring te bieden. Deze is opgedaan als werknemer bij specialisten binnen ons vakgebied.

Onze missie

Kwaliteit

Bij RT Sloopwerken geloven we in kwaliteit als onderscheidende factor. Het waarborgen van veiligheid, zowel op de werkvloer als daarbuiten, vinden we erg belangrijk. Onze opdrachtgevers kunnen te allen tijde rekenen op gedegen advies, zorgvuldigheid en prima afgeleverd werk. We bieden professionaliteit, betrouwbaarheid, transparantie en vakbekwaamheid en, niet onbelangrijk, een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Wij zijn gevestigd in Maurik. Ons werkgebied omvat alle omliggende plaatsen met een straal van ongeveer 100 kilometer rondom onze standplaats.

Onze werkwijze

Innovatie werkwijze

Binnen RT Sloopwerken kiezen we ervoor innovatief en gericht te werken. Onze focus en werkwijze heeft ertoe geleid dat we met name gespecialiseerd zijn in hand uitgevoerde sloopwerken en machinale sloopwerken aan woningen, schuren, garages, en tuinen. Onze opdrachtgevers bestaan uit aannemers, ontwikkelaars en particulieren, die prijs stellen op een efficiënte, doortastende en betrouwbare wijze.