Renovatie sloop

Met renovatie sloopwerk wordt middels slopen, verwijderen en breken een bijdrage geleverd aan nieuwbouw.

Sloopwerk waar u op kunt bouwen

RT Sloopwerken is gespecialiseerd in renovatiesloop. Met renovatiesloopwerk wordt middels slopen, verwijderen en breken een bijdrage geleverd aan nieuwbouw. Betrouwbaarheid, efficiëntie, netheid en zekerheid zijn vier goede redenen om te kiezen voor RT Sloopwerken.
Gaat u verbouwen, renoveren of bouwen? Wij nemen graag de tijd om u goed te adviseren.
Het daadwerkelijke sloopwerk en het afvoeren van puin zijn de laatste stappen van een zorgvuldig af te wegen traject. Voorafgaand aan het uitbrengen van een offerte komen we daarom altijd een kijkje nemen op de locatie. Door proactief vragen te stellen en met u mee te denken en samen met u de bestaande situatie en de bouwplannen door te nemen, komen we tot een overzichtelijk plan van aanpak.

Waarvoor kunt u ons inzetten?

Wij verzorgen hand- en machinale sloopwerken aan of in gebouwen, schuren, garages, enz. en in tuinen. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

 • Vloeren slopen
 • Muren afbreken
 • Daken en dakconstructies slopen
 • Plafonds uitbreken
 • Tegelwerk verwijderen
 • Schuur afbreken
 • Aanbouw of uitbouw slopen
 • Schoorsteen en schouw slopen
 • Betonvloer slopen
 • Vijver slopen
 • Kantoorpanden strippen
 • Verwijderen van alle soorten vloerbekleding
 • Sloop van dekvloeren

Sloopafval verwijderen

Wij zorgen ervoor dat het transporteren en afvoeren van sloopafval op een deskundige wijze gebeurt. Wanneer u met ons samenwerkt valt het op de juiste wijze verzamelen en afvoeren van sloopmateriaal onder verantwoordelijkheid van ons bedrijf.

Maximaal resultaat, minimale overlast

Een goed sloopbedrijf herkent u aan zorgvuldigheid. Daar hoort ook het minimaliseren van overlast bij. Overlast is daarbij meer dan lawaai en stof. Gepaste service en het houden aan onze afspraken behoren ook tot ‘het verminderen van overlast’.

Voorbereidingen worden zorgvuldig getroffen. Tijdens de sloopwerkzaamheden wordt gebruik gemaakt van speciale apparatuur als stofafzuigers en waterzagen om het verspreiden van stof zoveel mogelijk te minimaliseren. Al het puin, vuil en afval wordt indien nodig op grondstof gesorteerd en direct door ons afgevoerd.

Met RT Sloopwerken mag u rekenen op een goede start bij renovatie, bouw en verbouw.

Reviews van onze diensten

Bekijk hieronder enkele van onze ervaringen/reviews van onze klanten.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Richard en zijn collega's hebben gedaan bij ons. Dit bedrijf werkt netjes, is duidelijk in de communicatie en naar mijn mening ook voor een schappelijke prijs!

Don Wilbers
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Richard heeft bij ons 2 muren open gemaakt, 1x met stalen ligger en 1x met portaal. Met zijn kring van specialisten om zich heen heeft hij alle vaardigheden beschikbaar om dit professioneel op te lossen.De communicatie was perfect, zowel vooraf als tijdens het werk zelf. Duidelijk, eerlijk en het is duidelijk dat er expertise is.

Scott Hoekstra
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Het slopen van mijn schoorsteen die op instorten stond is snel, veilig en vakkundig uitgevoerd. Richard is vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie.

Steven Tak
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Luistert en denkt mee, prettig in de omgang en prachtig professioneel werk afgeleverd. Aanrader!

Tycho Tromp
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Goede communicatie en erg prettig om mee te werken. Afspraken nagekomen, en resultaat zoals verwacht.Werkte elke aannemer maar op deze manier. Bedankt!

Steven de Waard
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Flexibel, netjes en volgens afspraak gesloopt. Netjes geveegd opgeleverd.

Familie Honing

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw contactverzoek is ingediend.
We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.