Betonvloer slopen Rhenen

Het slopen van een betonvloer is vrijwel altijd werk voor een specialist.

Wij kunnen elke betonvloer slopen in Rhenen en omgeving. Wie niet over ervaring of specialistisch gereedschap beschikt, zal merken dat het slopen van de vloer niet alleen moeilijk is, maar ook zeer veel tijd in beslag neemt. Als het überhaupt al mogelijk is om zelf te slopen. Veel betonvloeren laten zich namelijk niet verwijderen met regulier gereedschap. RT Sloopwerken beschikt over alle benodigde gereedschappen en expertise om uw betonvloer snel en volledig te slopen.

Hoe wij uw betonvloer slopen in Rhenen

Wij kunnen uw betonvloer slopen in Rhenen met behulp van speciale elektrische breekhamers. Met dit gereedschap breken wij de vloer in stukken, waarna wij deze kunnen verwijderen en afvoeren. Het afvoeren van de vloer is uiteraard onderdeel van onze werkzaamheden. Wanneer wij uw vloer slopen, zorgen wij er niet alleen voor dat deze geheel wordt verwijderd, maar ook dat al het puin wordt afgevoerd en het pand of de ruimte bezemschoon wordt opgeleverd. Andere partijen zijn vaak afhankelijk van onze werkzaamheden. Daarom zorgen wij ervoor dat zij snel aan het werk kunnen, zonder verdere voorbereidingen te hoeven treffen. Wij beschikken over de gereedschappen en kennis om alle soorten betonvloeren te slopen. Ook vloeren van gewapend beton.

Altijd maatwerk

Wanneer u ons inschakelt voor het slopen van uw vloer, bieden wij u altijd maatwerk. Dat moet ook wel, want geen vloer is hetzelfde. Voor ons maakt het echter niet uit of het gaat om een inpandige vloer of een vloer van een buitenterrein. Ook voor het slopen van zogenaamd “blauw beton”, beton vermengd met pek en teer, kunt u bij ons terecht. Een betonvloer slopen in Rhenen doen wij met behulp van ons eigen, ervaren team.

Reviews van onze diensten

Bekijk hieronder enkele van onze ervaringen/reviews van onze klanten.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Richard en zijn collega's hebben gedaan bij ons. Dit bedrijf werkt netjes, is duidelijk in de communicatie en naar mijn mening ook voor een schappelijke prijs!

Don Wilbers
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Richard heeft bij ons 2 muren open gemaakt, 1x met stalen ligger en 1x met portaal. Met zijn kring van specialisten om zich heen heeft hij alle vaardigheden beschikbaar om dit professioneel op te lossen.De communicatie was perfect, zowel vooraf als tijdens het werk zelf. Duidelijk, eerlijk en het is duidelijk dat er expertise is.

Scott Hoekstra
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Het slopen van mijn schoorsteen die op instorten stond is snel, veilig en vakkundig uitgevoerd. Richard is vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie.

Steven Tak
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Luistert en denkt mee, prettig in de omgang en prachtig professioneel werk afgeleverd. Aanrader!

Tycho Tromp
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Goede communicatie en erg prettig om mee te werken. Afspraken nagekomen, en resultaat zoals verwacht.Werkte elke aannemer maar op deze manier. Bedankt!

Steven de Waard
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Flexibel, netjes en volgens afspraak gesloopt. Netjes geveegd opgeleverd.

Familie Honing

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw contactverzoek is ingediend.
We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.