Telefoonnummer 0630695254
Gevestigd in

Maurik

Betonvloer slopen Rhenen

Het slopen van een betonvloer is vrijwel altijd werk voor een specialist.

Wij kunnen elke betonvloer slopen in Rhenen en omgeving. Wie niet over ervaring of specialistisch gereedschap beschikt, zal merken dat het slopen van de vloer niet alleen moeilijk is, maar ook zeer veel tijd in beslag neemt. Als het überhaupt al mogelijk is om zelf te slopen. Veel betonvloeren laten zich namelijk niet verwijderen met regulier gereedschap. RT Sloopwerken beschikt over alle benodigde gereedschappen en expertise om uw betonvloer snel en volledig te slopen.
Hoe wij uw betonvloer slopen in Rhenen

Wij kunnen uw betonvloer slopen in Rhenen met behulp van speciale elektrische breekhamers. Met dit gereedschap breken wij de vloer in stukken, waarna wij deze kunnen verwijderen en afvoeren. Het afvoeren van de vloer is uiteraard onderdeel van onze werkzaamheden. Wanneer wij uw vloer slopen, zorgen wij er niet alleen voor dat deze geheel wordt verwijderd, maar ook dat al het puin wordt afgevoerd en het pand of de ruimte bezemschoon wordt opgeleverd. Andere partijen zijn vaak afhankelijk van onze werkzaamheden. Daarom zorgen wij ervoor dat zij snel aan het werk kunnen, zonder verdere voorbereidingen te hoeven treffen. Wij beschikken over de gereedschappen en kennis om alle soorten betonvloeren te slopen. Ook vloeren van gewapend beton.

Altijd maatwerk

Wanneer u ons inschakelt voor het slopen van uw vloer, bieden wij u altijd maatwerk. Dat moet ook wel, want geen vloer is hetzelfde. Voor ons maakt het echter niet uit of het gaat om een inpandige vloer of een vloer van een buitenterrein. Ook voor het slopen van zogenaamd “blauw beton”, beton vermengd met pek en teer, kunt u bij ons terecht. Een betonvloer slopen in Rhenen doen wij met behulp van ons eigen, ervaren team.

Betonvloer slopen Rhenen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw betonvloer slopen in Rhenen of omgeving? Neem dan contact met ons op. Bespreek uw wensen met ons en wij zullen zorgen voor een scherp voorstel. Wij hanteren een prijs per vierkante meter, maar kunnen indien gewenst ook met u een vaste projectprijs voor grotere projecten overeenkomen. Ook voor vragen kunt u ons altijd bereiken.

Neem direct contact