Keuken sloop

Wij slopen uw keuken efficiënt, veilig en snel. Lees hieronder over onze werkwijze en prijzen!

Keuken sloop

Inhoudsopgave

Uw keuken laten slopen: Hoe gaan wij te werk?

Bij RT Sloopwerken hanteren we een zorgvuldig proces voor het slopen van keukens. Dit begint met een evaluatie van de keukenruimte om een plan te maken voor het verwijderen en afvoeren van de keuken(onderdelen). Onze professionals zorgen voor een veilige en nette sloop, met aandacht voor recycling en afvalbeheer.

Daarnaast brengt het laten slopen van uw keuken door RT sloopwerken verschillende voordelen met zich mee:

1. Wij slopen de keuken veilig, efficiënt en snel

2. Puin wordt netjes opgeruimd en afgevoerd

3. Wij bieden een scherpe offerte

Waarom professionals inschakelen voor het slopen van je keuken?

Het inschakelen van professionals voor het slopen van uw keuken garandeert niet alleen een veilige afbraak, maar bespaart ook tijd en voorkomt onnodige schade. Gemiddeld slopen wij een keuken in 1 werkdag. Er zijn wel omstandigheden die ervoor zorgen dat we langer bezig zijn. De grootte van de keuken is van invloed en de bereikbaarheid. Het verwijderen van een keuken in een rijtjeshuis is makkelijker dan als u een appartement bewoond op de 10e etage.

Wij bieden ook een volledig pakket van sloop werkzaamheden aan zodat er niks achterblijft voor u om te doen. Denk dan aan:

 • Keukenblok en kasten demonteren en verwijderen.
 • Alle apparatuur demonteren en verwijderen.
 • Wandtegels verwijderen.
 • Vloertegels verwijderen.
 • Radiator verwijderen.
 • Afdoppen van alle vrijgekomen leidingen.
 • Afvoeren van het afval.
 • Bezemschoon opleveren.

Ook zijn er diverse aandachtspunten bij het slopen van een keuken waarmee wij rekening houden. Hier een paar voorbeelden:

 • Blijft de keuken op dezelfde plaats in de woning?
 • Maakt de nieuwe keuken gebruik van dezelfde leidingen, freeswerk, elektra?
 • Moet er een nieuwe vloer komen?
 • Moeten de wanden en plafonds opnieuw gestukadoord worden?
 • Wat is het effect (bouwkundig en visueel) van de sloop en/of het plaatsen een nieuwe keuken?

Ondanks dat wij als sloopbedrijf geen nieuwe keukens plaatsen, denken wij wel graag mee om de transitie naar een nieuwe keuken zo soepel mogelijk te laten verlopen.

In het geval dat u de nieuwe keuken in een ander gedeelte van de woning gaat laten plaatsen heeft u wellicht andere sloopwerkzaamheden van ons nodig om uit te voeren. Moet er een draagmuur gesloopt worden om ruimte te creëren voor uw nieuwe keuken? Of wellicht wilt u de badkamer ook weg hebben. Klik op de linkjes om onze andere diensten te bekijken of surf gerust over onze pagina.

Wat kost een keuken slopen?

De kosten voor het slopen van een keuken zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de keuken, de complexiteit van het sloopwerk, en de afwerking. Het slopen van een keuken begint vanaf € 460. Dit bedrag hangt sterk af van de hoeveelheid afval die van de keuken afkomt. In het geval dat er een bouw- en sloopafval container nodig is, worden deze kosten aan u doorgerekend.

Als u exact wilt weten wat de kosten zijn voor het slopen van uw oude keuken, dan vraagt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. We zullen de prijs voor u snel berekenen, zodat u exact weet waar u aan toe bent en niet achteraf voor verassingen komt te staan.

Vraag een offerte aan!

Bent u klaar om uw keukenrenovatie te starten met een professionele sloop? Neem vandaag nog contact op met RT Sloopwerken voor een vrijblijvende offerte of vul uw informatie hier rechts in en wij nemen contact met u op. Ons team helpt u graag verder met persoonlijk advies en een op maat gemaakte aanpak.

Reviews van onze diensten

Bekijk hieronder enkele van onze ervaringen/reviews van onze klanten.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Richard en zijn collega's hebben gedaan bij ons. Dit bedrijf werkt netjes, is duidelijk in de communicatie en naar mijn mening ook voor een schappelijke prijs!

Don Wilbers
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Richard heeft bij ons 2 muren open gemaakt, 1x met stalen ligger en 1x met portaal. Met zijn kring van specialisten om zich heen heeft hij alle vaardigheden beschikbaar om dit professioneel op te lossen.De communicatie was perfect, zowel vooraf als tijdens het werk zelf. Duidelijk, eerlijk en het is duidelijk dat er expertise is.

Scott Hoekstra
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Het slopen van mijn schoorsteen die op instorten stond is snel, veilig en vakkundig uitgevoerd. Richard is vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie.

Steven Tak
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Luistert en denkt mee, prettig in de omgang en prachtig professioneel werk afgeleverd. Aanrader!

Tycho Tromp
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Goede communicatie en erg prettig om mee te werken. Afspraken nagekomen, en resultaat zoals verwacht.Werkte elke aannemer maar op deze manier. Bedankt!

Steven de Waard
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Flexibel, netjes en volgens afspraak gesloopt. Netjes geveegd opgeleverd.

Familie Honing

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw contactverzoek is ingediend.
We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.