Fundering slopen Wamel

Fundering slopen in Wamel door een specialist

Een fundering slopen in Wamel is doorgaans alleen mogelijk met de hulp van een specialist. U moet dit ook niet anders willen. Zelfs voor een ervaren sloopbedrijf is het slopen van een fundering een van de meest uitdagende klussen. Een klus die RT Sloopwerken met veel plezier voor u uitvoert. Dit doen wij met onze eigen specialisten en gereedschappen. Door de jaren heen hebben wij al heel wat funderingen gesloopt in Wamel en omgeving. Die ervaring is belangrijk, want er zijn zeer veel verschillende soorten funderingen. Wij hebben ruime ervaring met het slopen van elke soort fundering en zorgen er dan ook voor dat uw opdracht snel en volledig wordt uitgevoerd, zodat verdere werkzaamheden niet lang hoeven te wachten.

Oude tegels verwijderen is een ding; ervoor zorgen dat de ruimte naar wens wordt opgeleverd, is iets anders. Bij RT Sloopwerken hebben wij goede service zeer hoog in het vaandel staan. Wij overleggen altijd met onze opdrachtgevers en klanten over de invulling van de werkzaamheden. Soms moeten oude tegels alleen verwijderd worden, maar soms is het ook nodig om de wand(en) in een bepaalde staat op te leveren. Bijvoorbeeld wanneer deze opnieuw betegeld moeten worden. Wij zorgen er dan niet alleen voor dat de oude tegels verwijderd worden, maar ook dat lijmresten worden verwijderd en de wand klaar is voor verdere behandeling of werkzaamheden.

Wij verwijderen de fundering in zijn geheel

Een fundering slopen in Wamel is vaak noodzakelijk omdat er plaats dient te worden gemaakt voor nieuwe bouw. Dit betekent dat de fundering in zijn geheel moet worden gesloopt en verwijderd. Wij zorgen hiervoor en ontzorgen u volledig. Wanneer wij uw fundering slopen, blijven er geen resten over en zorgen wij ervoor dat het terrein volledig leeg wordt gemaakt en afval wordt opgeruimd en afgevoerd.

Reviews van onze diensten

Bekijk hieronder enkele van onze ervaringen/reviews van onze klanten.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Richard en zijn collega's hebben gedaan bij ons. Dit bedrijf werkt netjes, is duidelijk in de communicatie en naar mijn mening ook voor een schappelijke prijs!

Don Wilbers
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Richard heeft bij ons 2 muren open gemaakt, 1x met stalen ligger en 1x met portaal. Met zijn kring van specialisten om zich heen heeft hij alle vaardigheden beschikbaar om dit professioneel op te lossen.De communicatie was perfect, zowel vooraf als tijdens het werk zelf. Duidelijk, eerlijk en het is duidelijk dat er expertise is.

Scott Hoekstra
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Het slopen van mijn schoorsteen die op instorten stond is snel, veilig en vakkundig uitgevoerd. Richard is vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie.

Steven Tak
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Luistert en denkt mee, prettig in de omgang en prachtig professioneel werk afgeleverd. Aanrader!

Tycho Tromp
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Goede communicatie en erg prettig om mee te werken. Afspraken nagekomen, en resultaat zoals verwacht.Werkte elke aannemer maar op deze manier. Bedankt!

Steven de Waard
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Flexibel, netjes en volgens afspraak gesloopt. Netjes geveegd opgeleverd.

Familie Honing

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw contactverzoek is ingediend.
We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.