Openhaard schouw slopen Wageningen

Een openhaard met schouw is in menig woning een pronkstuk.

Totdat deze niet langer gewenst is en gesloopt moet worden. Het slopen van een schouw van een openhaard is een taak voor een ervaren specialist. Wij kunnen u helpen met een openhaard schouw slopen in Wageningen. Wij beschikken over alle benodigde kennis, middelen en ervaring om dit snel, veilig en volledig voor u te verzorgen. Dit doen wij met ons eigen ervaren team aan specialisten die u volledig kunnen ontzorgen.

Riante ervaring

Wij beschikken over riante ervaring om u zowel met kleine, eenmalige opdrachten als met grote projecten van dienst te kunnen zijn. RT Sloopwerken staat altijd garant voor een snelle en goede oplevering volgens afspraak. Wij zijn flexibel en kenmerken ons door een prettige communicatie. Afspraak is afspraak. Terwijl wij ons bezighouden met het slopen van de schouw, kunt u zich bezighouden met andere belangrijke zaken die uw aandacht vereisen. Wij zorgen ervoor dat eventuele andere partijen die aan het pand moeten werken snel aan de slag kunnen.

Waarom een specialist voor een openhaard schouw slopen in Wageningen?

Waarom is het verstandig om een specialist in te schakelen voor een openhaard schouw slopen in Wageningen? Elk sloopbedrijf kan slopen, maar niet elk sloopbedrijf heeft de ervaring en de expertise om specifieke werkzaamheden zoals het slopen van een openhaard schouw perfect uit te voeren. Wanneer het belangrijk is dat de rest van de woning in tact blijft, dient deze sloop met grote precisie uit te worden gevoerd. Wij kunnen deze precisie combineren met snelheid en efficiëntie. Ook wanneer het gaat om bijkomende werkzaamheden kunnen wij u ontzorgen.

Wij zorgen namelijk niet alleen voor een vakkundige sloop, maar ook voor afvoer van sloopafval. Wij hebben service namelijk hoog in het vaandel staan. U schakelt niet voor niets een specialist in.

Reviews van onze diensten

Bekijk hieronder enkele van onze ervaringen/reviews van onze klanten.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Richard en zijn collega's hebben gedaan bij ons. Dit bedrijf werkt netjes, is duidelijk in de communicatie en naar mijn mening ook voor een schappelijke prijs!

Don Wilbers
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Richard heeft bij ons 2 muren open gemaakt, 1x met stalen ligger en 1x met portaal. Met zijn kring van specialisten om zich heen heeft hij alle vaardigheden beschikbaar om dit professioneel op te lossen.De communicatie was perfect, zowel vooraf als tijdens het werk zelf. Duidelijk, eerlijk en het is duidelijk dat er expertise is.

Scott Hoekstra
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Het slopen van mijn schoorsteen die op instorten stond is snel, veilig en vakkundig uitgevoerd. Richard is vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie.

Steven Tak
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Luistert en denkt mee, prettig in de omgang en prachtig professioneel werk afgeleverd. Aanrader!

Tycho Tromp
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Goede communicatie en erg prettig om mee te werken. Afspraken nagekomen, en resultaat zoals verwacht.Werkte elke aannemer maar op deze manier. Bedankt!

Steven de Waard
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Flexibel, netjes en volgens afspraak gesloopt. Netjes geveegd opgeleverd.

Familie Honing

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw contactverzoek is ingediend.
We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.