Oude tegels verwijderen

Bij sloop- of renovatiewerkzaamheden is tijd vaak van cruciaal belang.

Niet zelden is er sprake van een strakke deadline. Omdat er vaak ook meerdere partijen zijn die betrokken zijn bij de totale opdracht, zijn deze partijen voor het uitvoeren van hun werkzaamheden vaak van elkaar afhankelijk. Oude tegels verwijderen is een voorbeeld van een klus die onnodig voor vertraging kan zorgen. Wanneer u ons hiervoor inschakelt, weet u zeker dat u hier geen omkijken naar hebt. Wij kunnen u volledig ontzorgen met een ervaren team specialisten die zorgen voor een snelle, volledige verwijdering van de oude tegels.

Oude tegels verwijderen en de ruimte naar wens opleveren

Oude tegels verwijderen is een ding; ervoor zorgen dat de ruimte naar wens wordt opgeleverd, is iets anders. Bij RT Sloopwerken hebben wij goede service zeer hoog in het vaandel staan. Wij overleggen altijd met onze opdrachtgevers en klanten over de invulling van de werkzaamheden. Soms moeten oude tegels alleen verwijderd worden, maar soms is het ook nodig om de wand(en) in een bepaalde staat op te leveren. Bijvoorbeeld wanneer deze opnieuw betegeld moeten worden. Wij zorgen er dan niet alleen voor dat de oude tegels verwijderd worden, maar ook dat lijmresten worden verwijderd en de wand klaar is voor verdere behandeling of werkzaamheden.

Wij slopen en ruimen op

Oude tegels verwijderen veroorzaakt een hoop puin. Wij zorgen ervoor dat u hier geen hinder van ondervindt. Onze specialisten slopen snel en netjes en naast het slopen van de oude tegels kunnen wij afval ook voor u opruimen. WIj verzamelen de tegelresten en het andere afval op gepaste wijze (voor grote projecten kunnen wij afvalcontainers inzetten) en zorgen ervoor dat al het afval wanneer de werkzaamheden zijn voltooid op correcte wijze wordt afgevoerd.

Reviews van onze diensten

Bekijk hieronder enkele van onze ervaringen/reviews van onze klanten.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Richard en zijn collega's hebben gedaan bij ons. Dit bedrijf werkt netjes, is duidelijk in de communicatie en naar mijn mening ook voor een schappelijke prijs!

Don Wilbers
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Richard heeft bij ons 2 muren open gemaakt, 1x met stalen ligger en 1x met portaal. Met zijn kring van specialisten om zich heen heeft hij alle vaardigheden beschikbaar om dit professioneel op te lossen.De communicatie was perfect, zowel vooraf als tijdens het werk zelf. Duidelijk, eerlijk en het is duidelijk dat er expertise is.

Scott Hoekstra
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Het slopen van mijn schoorsteen die op instorten stond is snel, veilig en vakkundig uitgevoerd. Richard is vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie.

Steven Tak
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Luistert en denkt mee, prettig in de omgang en prachtig professioneel werk afgeleverd. Aanrader!

Tycho Tromp
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Goede communicatie en erg prettig om mee te werken. Afspraken nagekomen, en resultaat zoals verwacht.Werkte elke aannemer maar op deze manier. Bedankt!

Steven de Waard
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Flexibel, netjes en volgens afspraak gesloopt. Netjes geveegd opgeleverd.

Familie Honing

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw contactverzoek is ingediend.
We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.