Telefoonnummer 0630695254
Gevestigd in

Maurik

Oude tegels verwijderen

Bij sloop- of renovatiewerkzaamheden is tijd vaak van cruciaal belang.

Niet zelden is er sprake van een strakke deadline. Omdat er vaak ook meerdere partijen zijn die betrokken zijn bij de totale opdracht, zijn deze partijen voor het uitvoeren van hun werkzaamheden vaak van elkaar afhankelijk. Oude tegels verwijderen is een voorbeeld van een klus die onnodig voor vertraging kan zorgen. Wanneer u ons hiervoor inschakelt, weet u zeker dat u hier geen omkijken naar hebt. Wij kunnen u volledig ontzorgen met een ervaren team specialisten die zorgen voor een snelle, volledige verwijdering van de oude tegels.

Oude tegels verwijderen en de ruimte naar wens opleveren

Oude tegels verwijderen is een ding; ervoor zorgen dat de ruimte naar wens wordt opgeleverd, is iets anders. Bij RT Sloopwerken hebben wij goede service zeer hoog in het vaandel staan. Wij overleggen altijd met onze opdrachtgevers en klanten over de invulling van de werkzaamheden. Soms moeten oude tegels alleen verwijderd worden, maar soms is het ook nodig om de wand(en) in een bepaalde staat op te leveren. Bijvoorbeeld wanneer deze opnieuw betegeld moeten worden. Wij zorgen er dan niet alleen voor dat de oude tegels verwijderd worden, maar ook dat lijmresten worden verwijderd en de wand klaar is voor verdere behandeling of werkzaamheden.

Wij slopen en ruimen op

Oude tegels verwijderen veroorzaakt een hoop puin. Wij zorgen ervoor dat u hier geen hinder van ondervindt. Onze specialisten slopen snel en netjes en naast het slopen van de oude tegels kunnen wij afval ook voor u opruimen. WIj verzamelen de tegelresten en het andere afval op gepaste wijze (voor grote projecten kunnen wij afvalcontainers inzetten) en zorgen ervoor dat al het afval wanneer de werkzaamheden zijn voltooid op correcte wijze wordt afgevoerd.

Oude tegels verwijderen

Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u weten wat oude tegels verwijderen kost? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Of u nu een kleine klus of groot project heeft uit te voeren: op ons kunt u bouwen. Ook bij spoed.

Neem direct contact

Gesprek starten in WhatsApp?

Klik hieronder
+31630695254