Schoorsteen slopen binnen Zoelmond

Als allround sloopbedrijf krijgen wij te maken met zeer veel verschillende soorten sloopwerkzaamheden. Van klein tot groot, van eenvoudig tot complex en van grof tot behoorlijk delicaat. Bestaat delicaat sloopwerk? Jazeker. Denk maar eens aan het slopen van een schoorsteen. Het gedeelte buiten het huis is eenvoudig te slopen, zonder al te veel risico’s.

Maar hoe zit dat met het binnenwerk? Moet u een schoorsteen slopen binnen, in Zoelmond of omgeving? Neem contact op met RT Sloopwerken.

Wij beschikken over zeer veel ervaring op het gebied van het slopen van een schoorsteen binnen in huis. Vanzelfsprekend kunnen wij ook zorgen voor de sloop van het buitengedeelte, maar het is bij de sloop van het binnenwerk waar een echte specialist zich onderscheidt.

Waarom is het slopen van een schoorsteen binnen zo lastig?

Het slopen van een schoorsteen buiten, is een relatief eenvoudige klus. Het te slopen gedeelte is zichtbaar en vrijwel altijd wordt men niet belemmerd door andere objecten. Voorzichtigheid is altijd geboden, maar dat geldt helemaal voor een schoorsteen slopen binnen. Bij sloopwerkzaamheden is er altijd een risico op schades. Zeker wanneer het de sloop betreft van iets dat door het hele huis loopt, zoals de schoorsteen. Moet alleen de schoorsteen worden gesloopt, maar de rest van de woning of het pand onaangetast blijven, dan is het belangrijk om te kiezen voor de diensten van een ervaren specialist.

Wij kunnen elke schoorsteen slopen binnen, in Zoelmond en omgeving. Dit doen wij vakkundig, snel en met respect voor de omgeving.Wij zijn u niet alleen van dienst met de benodigde sloopwerkzaamheden, maar zorgen er altijd voor dat het pand netjes en bezemschoon wordt opgeleverd. Puin en afval ruimen wij op en voeren wij voor u af.

Reviews van onze diensten

Bekijk hieronder enkele van onze ervaringen/reviews van onze klanten.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Richard en zijn collega's hebben gedaan bij ons. Dit bedrijf werkt netjes, is duidelijk in de communicatie en naar mijn mening ook voor een schappelijke prijs!

Don Wilbers
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Richard heeft bij ons 2 muren open gemaakt, 1x met stalen ligger en 1x met portaal. Met zijn kring van specialisten om zich heen heeft hij alle vaardigheden beschikbaar om dit professioneel op te lossen.De communicatie was perfect, zowel vooraf als tijdens het werk zelf. Duidelijk, eerlijk en het is duidelijk dat er expertise is.

Scott Hoekstra
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Het slopen van mijn schoorsteen die op instorten stond is snel, veilig en vakkundig uitgevoerd. Richard is vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie.

Steven Tak
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Luistert en denkt mee, prettig in de omgang en prachtig professioneel werk afgeleverd. Aanrader!

Tycho Tromp
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Goede communicatie en erg prettig om mee te werken. Afspraken nagekomen, en resultaat zoals verwacht.Werkte elke aannemer maar op deze manier. Bedankt!

Steven de Waard
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Flexibel, netjes en volgens afspraak gesloopt. Netjes geveegd opgeleverd.

Familie Honing

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw contactverzoek is ingediend.
We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.