Zachtboard plafond slopen Ommerenveld

Een zachtboard plafond slopen in Ommerenveld is een klus waar wij met grote regelmaat voor worden ingeschakeld. Niet alleen in Ommerenveld overigens, maar door heel de regio. Dit heeft te maken met het feit dat zachtboard geen toegestaan materiaal meer is in nieuwe plafonds. Wanneer woningen of panden verbouwd worden, zal het plafond dus moeten worden gesloopt. In nieuwe panden en woningen wordt zachtboard niet meer toegepast. In veel oudere bouw komt u dit materiaal echter nog regelmatig tegen. Wordt hier niet verbouwd, dan mag het in principe blijven zitten. Toch kiezen veel van onze opdrachtgevers ervoor om het door ons te laten verwijderen. Dat is een verstandige keuze, want zachtboard is behoorlijk brandgevaarlijk. Moet u een zachtboard plafond slopen in Ommerenveld?

Schakel dan RT Sloopwerken in. Wij voeren deze klus snel en volledig voor u uit.

Waarom zachtboard plafond slopen in Ommerenveld uitbesteden?

Zachtboard plafond slopen in Ommerenveld uitbesteden aan ons, scheelt u een hoop tijd en frustratie. Niet alleen weet u zeker dat wij als ervaren specialist zorgen voor een snelle, veilige en volledige sloop; wij zorgen er ook voor dat het pand of de panden netjes worden opgeleverd. Het slopen van zachtboard kan namelijk nogal behoorlijk wat troep opleveren. Wij zorgen niet alleen voor een perfecte sloop, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat wij sloopresten en ander afval ook voor u opruimen en afvoeren. Wij zorgen indien nodig voor afvalcontainers en het afvoeren van het puin op correcte en milieubewuste wijze. Zo ontzorgen wij u en partijen die na ons aan de slag gaan.

Voor kleine en grote opdrachten

U kunt ons voor zachtboard plafond slopen in Ommerenveld inschakelen voor zowel kleine als grote opdrachten. Wij werken voor zeer veel verschillende opdrachtgevers, waaronder aannemers en de woningbouw. In een enkele woning of pand kunnen wij snel en efficiënt de plafonds verwijderen, maar wij worden ook ingeschakeld als onderdeel van een renovatie van complete woonblokken. Ook met uw opdracht kunnen wij u perfect van dienst zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw wensen te bespreken. Wij verzorgen graag een op maat gemaakte offerte voor u.

Reviews van onze diensten

Bekijk hieronder enkele van onze ervaringen/reviews van onze klanten.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Richard en zijn collega's hebben gedaan bij ons. Dit bedrijf werkt netjes, is duidelijk in de communicatie en naar mijn mening ook voor een schappelijke prijs!

Don Wilbers
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Richard heeft bij ons 2 muren open gemaakt, 1x met stalen ligger en 1x met portaal. Met zijn kring van specialisten om zich heen heeft hij alle vaardigheden beschikbaar om dit professioneel op te lossen.De communicatie was perfect, zowel vooraf als tijdens het werk zelf. Duidelijk, eerlijk en het is duidelijk dat er expertise is.

Scott Hoekstra
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Het slopen van mijn schoorsteen die op instorten stond is snel, veilig en vakkundig uitgevoerd. Richard is vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie.

Steven Tak
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Luistert en denkt mee, prettig in de omgang en prachtig professioneel werk afgeleverd. Aanrader!

Tycho Tromp
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Goede communicatie en erg prettig om mee te werken. Afspraken nagekomen, en resultaat zoals verwacht.Werkte elke aannemer maar op deze manier. Bedankt!

Steven de Waard
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Flexibel, netjes en volgens afspraak gesloopt. Netjes geveegd opgeleverd.

Familie Honing

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw contactverzoek is ingediend.
We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.