Telefoonnummer 0630695254
Gevestigd in

Maurik

Zachtboard plafond slopen Ommerenveld

Een zachtboard plafond slopen in Ommerenveld is een klus waar wij met grote regelmaat voor worden ingeschakeld. Niet alleen in Ommerenveld overigens, maar door heel de regio. Dit heeft te maken met het feit dat zachtboard geen toegestaan materiaal meer is in nieuwe plafonds. Wanneer woningen of panden verbouwd worden, zal het plafond dus moeten worden gesloopt. In nieuwe panden en woningen wordt zachtboard niet meer toegepast. In veel oudere bouw komt u dit materiaal echter nog regelmatig tegen. Wordt hier niet verbouwd, dan mag het in principe blijven zitten. Toch kiezen veel van onze opdrachtgevers ervoor om het door ons te laten verwijderen. Dat is een verstandige keuze, want zachtboard is behoorlijk brandgevaarlijk. Moet u een zachtboard plafond slopen in Ommerenveld? Schakel dan RT Sloopwerken in. Wij voeren deze klus snel en volledig voor u uit.

Waarom zachtboard plafond slopen in Ommerenveld uitbesteden?

Zachtboard plafond slopen in Ommerenveld uitbesteden aan ons, scheelt u een hoop tijd en frustratie. Niet alleen weet u zeker dat wij als ervaren specialist zorgen voor een snelle, veilige en volledige sloop; wij zorgen er ook voor dat het pand of de panden netjes worden opgeleverd. Het slopen van zachtboard kan namelijk nogal behoorlijk wat troep opleveren. Wij zorgen niet alleen voor een perfecte sloop, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat wij sloopresten en ander afval ook voor u opruimen en afvoeren. Wij zorgen indien nodig voor afvalcontainers en het afvoeren van het puin op correcte en milieubewuste wijze. Zo ontzorgen wij u en partijen die na ons aan de slag gaan.

Voor kleine en grote opdrachten

U kunt ons voor zachtboard plafond slopen in Ommerenveld inschakelen voor zowel kleine als grote opdrachten. Wij werken voor zeer veel verschillende opdrachtgevers, waaronder aannemers en de woningbouw. In een enkele woning of pand kunnen wij snel en efficiënt de plafonds verwijderen, maar wij worden ook ingeschakeld als onderdeel van een renovatie van complete woonblokken. Ook met uw opdracht kunnen wij u perfect van dienst zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw wensen te bespreken. Wij verzorgen graag een op maat gemaakte offerte voor u.

Zachtboard plafond slopen Ommerenveld

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw betonvloer slopen in Rhenen of omgeving? Neem dan contact met ons op. Bespreek uw wensen met ons en wij zullen zorgen voor een scherp voorstel. Wij hanteren een prijs per vierkante meter, maar kunnen indien gewenst ook met u een vaste projectprijs voor grotere projecten overeenkomen. Ook voor vragen kunt u ons altijd bereiken.

Neem direct contact

Gesprek starten in WhatsApp?

Klik hieronder
+31630695254