Sloopbedrijf Utrecht

RT-sloopwerken is het gevestigde sloopbedrijf in Utrecht en omstreken! Lees verder over hoe wij u kunnen helpen en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Bij RT Sloopwerken, uw betrouwbare sloopbedrijf in Utrecht, begrijpen we de complexiteit en de noodzaak van professionele sloopdiensten. Sinds onze oprichting hebben we ons toegelegd op het leveren van veilige, efficiënte en duurzame sloopoplossingen in Utrecht en omgeving.

Onze expertise

Als toonaangevend sloopbedrijf in Utrecht is RT Sloopwerken gespecialiseerd in een breed scala aan sloopdiensten:

Schoorsteen verwijderen: Onze expertise omvat het veilig verwijderen van schoorstenen, met aandacht voor de structurele integriteit van het gebouw.
Draagmuur verwijderen: We hebben uitgebreide ervaring in het verwijderen van draagmuren, inclusief de benodigde ondersteuningswerkzaamheden om de veiligheid tijdens het project te waarborgen.
Keuken sloop: Of het nu gaat om een volledige keukendemontage of de voorbereiding voor een renovatie, wij zorgen voor een nette en efficiënte uitvoering.
Badkamer slopen: Van tegelwerk tot sanitair, ons team zorgt voor een grondige verwijdering van alle badkamerelementen.
Handsloopwerk: Voor projecten waar machines niet toereikend of toegestaan zijn, bieden we nauwkeurig handsloopwerk.
Renovatie sloop: We bereiden gebouwen voor op renovatie door niet-dragende elementen veilig en effectief te verwijderen.
Container verhuur: Wij hebben diverse maten bouw- en sloopafval containers, houtafval containers en schoonpuin containers welke wij beschikbaar stellen voor u. Tegen scherpe prijzen komen wij de container brengen, ophalen en voeren wij het afval geheel volgens milieu normen af!

Waarom RT Sloopwerken?

Onze aanpak onderscheidt ons als het meest betrouwbare sloopbedrijf in Utrecht. Wij combineren vakmanschap met strenge veiligheidsnormen en een diepe toewijding aan klanttevredenheid. Onze transparante communicatie en planning zorgen voor een soepel proces van begin tot eind.

Ons werkproces

Het werkproces van ons sloopbedrijf in Utrecht start met een gedetailleerde inspectie en planning, gevolgd door de uitvoering, waarbij we nauwgezet aandacht besteden aan veiligheid en efficiëntie. Na voltooiing zorgen we voor een schoonmaak van de locatie.

Onze werkwijze hangt af van de specifieke werkzaamheden die verricht moeten worden. Neem daarom gerust een kijkje op onze dienstpagina's!

Vraag uw offerte aan!

Elk sloopproject in Utrecht is uniek. Neem contact op met RT Sloopwerken, uw sloopbedrijf in Utrecht, voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Laat ons de zorg en complexiteit van uw sloopbehoeften in Utrecht en omstreken uit handen nemen.

Reviews van onze diensten

Bekijk hieronder enkele van onze ervaringen/reviews van onze klanten.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Richard en zijn collega's hebben gedaan bij ons. Dit bedrijf werkt netjes, is duidelijk in de communicatie en naar mijn mening ook voor een schappelijke prijs!

Don Wilbers
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Richard heeft bij ons 2 muren open gemaakt, 1x met stalen ligger en 1x met portaal. Met zijn kring van specialisten om zich heen heeft hij alle vaardigheden beschikbaar om dit professioneel op te lossen.De communicatie was perfect, zowel vooraf als tijdens het werk zelf. Duidelijk, eerlijk en het is duidelijk dat er expertise is.

Scott Hoekstra
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Het slopen van mijn schoorsteen die op instorten stond is snel, veilig en vakkundig uitgevoerd. Richard is vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie.

Steven Tak
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Luistert en denkt mee, prettig in de omgang en prachtig professioneel werk afgeleverd. Aanrader!

Tycho Tromp
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Goede communicatie en erg prettig om mee te werken. Afspraken nagekomen, en resultaat zoals verwacht.Werkte elke aannemer maar op deze manier. Bedankt!

Steven de Waard
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Flexibel, netjes en volgens afspraak gesloopt. Netjes geveegd opgeleverd.

Familie Honing

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw contactverzoek is ingediend.
We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.